NYHETER

Du vil her finne en del oppdatert informasjon, bl.a. om hvordan det ligger an med leveransene fra våre produksjonssted i Steigen.

For å kunne levere rimeligst mulig, er vi avhengige av å kunne samkjøre en del mindre plenleveranser til ulike steder i landsdelen.

Lokal transportør leverer med:
                                              * lastebil som tar 400 m2 eller 
                                              * lastebil og henger som tar ca. 900 m2.

Vi vil derfor legge ut meldinger her om hvor mye vi mangler på en transport for å kunne forsvare å sende plen til visse steder.


Sesongen 2021

Etter  1. juni startet vi med plenskjæringa for sesongen. Det er ofte slik i starten at alle skal ha den bestilte plenen så raskt som mulig. Vi arbeider for at det ikke skal bli for lang ventetid, men ber om forståelse for at de første ukene kan være en utfordring å betjene alle til den tid en ønsker.

Se også vår facebokside der vi også er å treffe.

Den beste måten du får kontakt med oss er å bruke "Kontakt oss" på hjemmesida vår. Vi har en bønn til deg som tar kontakt om å oppgi følgende:

- Navn

- Telefonnummer

- Nøyaktig adresse for levering og fakturering

- Ønsket leveringstid

- e-postadresse om du ønsker å bli kontaktet med annen e-post enn du gjør henvendelsen fra

Henvendelsen du gjør er uforpliktende, inntil du bekrefter vårt tilbud. Vi bruker altfor lang tid på å lete etter de opplysningene vi har nevnt over, så når det er på det mest hektiske, kan noen bli oversett eller satt på vent til vi får tid til å spore opp de opplysningene vi trenger.

 

Etter en del store tap på leveranser de siste par år, har styret bestemt at ved bestillinger på over kr. 50.000.- vil det bli krevd bankgaranti før plen utleveres.

Heller ikke vil det være mulig å bestille flere i lag hvis ikke den personen som bestiller har ansvaret for betalingen til oss, da vi bare sender ut èn faktura i slike tilfeller. De som da bestiller ilag får ordne opp seg imellom i etterkant.


Flott oppslag i Avisa Nordland 13. august 2016

Klikk her for å lese artikkelen

Magnus er desverre blitt til Marius i oppslaget.


Klimatilpasset frø til plen

Nord-Norsk Ferdigplen arbeider for at våre kunder skal få den beste plenen som også har varighet under våre klimatiske forhold.
Dette arbeidet er ikke problemfritt, men burde også ha høg prioritet såvel fra myndigheter som frøfirma. Ofte føler vi at en stanger hodet i veggen i besterebelsene på å skaffe kunden den beste varen.


Publisert: 04.05.10 11:42
Sist oppdatert: 19.03.13 15:05Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.


 

Utviklet av Nettintro ANS. Design av Bjørn Tore Hansen.

Nettsted levert av Nettintro

Publiseringslsning levert av Nettintro ANS. Design av Bjørn Tore Hansen.